Velkommen til Davvin Norway!
Myke og deilige produkter for alle og enhver.
 
Hva er "DAVVIN"
Davvin stammer fra det nordsamiske språket og betyr "NORDFRA".
Davvin Norway AS så dagens lys vinteren 2020 og er et registrert varemerke "DAVVIN®"
Her i nord er vi omgitt av høye fjell, langstrakte vidder, reinsdyr, samisk kultur, nordlys og midnattsol. Naturen som vi omgir oss med er både vakker og rå på hver sin måte å det er noe vi ønsker å bringe fram i våreprodukter.
 
Bak Davvin finner du tre Finnmarksjenter :
Lillian Berg - 36 år, født og oppvokst i Alta, gift og har tre herlige jenter i alder 12, 10 og 8år.
 
Heidi Larsen - 30 år, født og oppvokst på Nyvoll som ligger i Alta Kommune, forlovet og har 2 herlige barn i alder 7 og 5år.
 
Ida Kristine Suhr - 27 år, født og oppvokst i Alta, gift og har to herlige barn i alder 4 og 2 år.
 
Hvorfor hodeplagg?
Her i nord bruker vi hodeplagg stortsett året rundt... Ja vi bytter det like ofte som vi bytter sokker ;)
Det er ikke mange dager i året her oppe i nord man IKKE trenger å kle seg skikkelig, dekke til ørene eller ha noe rundt halsen, egentlig veldig få av disse dagene. Pannebånd, lue og hals kan vi nesten ha på oss året rundt da vi har 10 måneder med god skiføre og 2 måneder med dårlig føre. Man kan faktisk risikere å møte på snø midt i juli!  SÅÅÅ... Hva er vel bedre da enn å ha på seg hodeplagg som er deilig, myke og varme?
Men... Vi ser at det ikke er bare her oppe i nord det brukes hodeplagg, vi ser det brukes stortsett over hele landet vårt, er sikker på det også brukes i det store utlandet ;)
Våre pannebånd, luer og halser er så myke og behagelige å ha på seg, at de kan man like godt ha på seg en kjølig sommerdag som en kald vinterdag og passer til de aller fleste. ikke bare for oss her oppe i nord, men også for alle dere andre. 
 
Kvalitet:
Våre halser, luer og pannebånd som er i børstet teknisk materiale som er så mykte og behagelig å ha på seg, ja de kan faktisk samenlignes med en deilig koseklut. I tillegg kan vi garantere at de er 100% kløfri, noe som passer ypperlig for de som ikke tåler eller liker ull. 
 
 
Vi er sikker på at du vil finne deg en Davvinfavoritt i vårt utvalg ❤️
 
 
Davvin lillian ida og heidi
 

 

Ønsker du å bli med på å spre DAVVIN-glede og bli forhandler av våre produkter?
Da vil vi gjerne at du/dere tar kontakt med oss: Send oss en mail til: salg@davvin.no eller ta kontakt med oss på telefon 919 20 454.