OM OSS

DAVVIN:
Davvin er nordsamisk og betyr FRA NORD.
inspirasjon til vårt valg av navn kom naturlig da vi holder til i landets nordligste fylke der vi er omgitt av høye fjell, langstrakte vidder, reinsdyr, samisk kultur, nordlys og midnattsol. Naturen som omgir oss er kledd i de vakreste farger til forskejllige årstider. Den største inspirasjonen til våre produkter og farger er hentet fra vår vakre natur.

Det er ikke mange dager i året her i nord man IKKE trenger å kle seg godt, dekke til ørene eller
ha noe rundt halsen, egentlig veldig få av disse dagne. Vi kan nesten ha på oss pannebånd/lue og hals året rundt da vi er omgitt av veldig mye kald nordavind selv midt i juli. Etter mye frysing og vind mellom ørene kom ideen om å lage produkter som  kan brukes hele året. Våre pannebånd/luer og halser er så myke og behagelige å ha på seg, at de kan du like godt ha på deg en kjølig sommerdag som en kald vinterdag.

Damene bak DAVVIN NORWAY er:
Lillian Berg - 36år, født og oppvokst i Alta, gift og har tre barn i alderen 7, 9 og 11år.

Linda C. Mathisen - 44år, født og oppvokst i Alta, gift og har 5 barn i alderen 26 - 10år.

Benedicte Mannsverk - 31år, født og oppvokst i Alta, samboer, har to barn i alderen 5 og 9år.

Heidi Larsen - 28år født og oppvokst på Nyvoll som ligger noen mil utenfor Alta by, men er bosatt i Alta sammen med sin samboer og deres to barn i alderen 5 og 7år.

DAVVIN NORWAY AS så dagens lys januar 2020, bare få månder før Covid-19 satte en bremse for sammundet. Vi har nå lagt denne tiden bak oss og håper tiden vi har fram for oss er mye lysere.

FORHANDLER: Kunne våre produkter vært noe for din/deres butikk så ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktnede prat. Eller send oss en mail med litt info om din/deres butikk.

Kontakt info: salg@davvin.no eller Tlf. 95 24 29 33 - Lillian Berg