Gå til innholdet

Davvin - vi er stolte og takknemlige for alle våre forhandlere ♥

Forhandlere for Davvin AS får mer enn bare produkter å selge – de får også en samarbeidspartner som støtter deg og bryr seg om deg.

Ordet Davvin stammer fra det nordsamiske språket og betyr “fra nord”. Vi kombinerer design og komfort i våre produkter, og tilbyr pannebånd, luer og halser til både store og små i en unik og behagelig kvalitet. Våre produkter er egnet til både friluftsliv og byturer. 

Som forhandler av Davvin sine produkter kan vi love deg at du blir inkludert i det følgende;

Produkter fra Davvin har økende popularitet, med stadig sterkere merkevareomdømme. Davvin har et solid rykte for å levere kvalitetsprodukter. Vi har en effektiv og pålitelig logistikk som sikrer at forhandlerne får produktene levert i tide, noe som reduserer risikoen for utsolgtsituasjoner og forbedrer kundetilfredsheten.

Som leverandør av Davvin sine produkter får du tilgang til et bredt, fargerikt og lettsolgt produktutvalg, som kan selges til konkurransedyktige priser med gode marginer som gir økt lønnsomhet for din virksomhet. 

Davvin gjennomfører kontinuerlig markedsføring og merkevarebygging av våre produkter på våre egne digitale markedsplattformer. På våre hjemmesider vil vårt forhandlernett være synlig slik at nettkunder alltid vil finne sitt nærmeste utsalg av Davvinprodukter.

Våre leverandører er også sikret tilgang til nyhetsbrev, spesialtilbud, rabatter og førsteprioritet på nye produktlanseringer. I tillegg gir vi deg kundestøtte som gjør at kundespørsmål kan håndteres med kvalitet, raskt og effektivt.

Vi i Davvin ønsker flere forhandlere og samarbeidspartnere av våre produkter over hele Norge. Har din bedrift lyst å bli med på Davvin-eventyret? Ikke nøl med å ta kontakt!

Adresse
Industrihøyden 14, 9513 Alta
Telefon
919 20 454
E-postadresse
salg@davvin.no
Foretaksregisteret
924 735 848 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business