Gå til innholdet

Vi elsker september

Høsten er en magisk tid i Norge. September er måneden som bringer oss krystallklar luft, nydelige fargespill, og en følelse av ro i naturen. Det er en tid hvor vi virkelig kan nyte det vakre landskapet, enten vi vandrer gjennom fargerike skoger, jakter på rype eller elg, plukker sopp og bær, eller bare tar en frisk tur langs kysten. 

Hold deg varm og komfortabel på turene dine

Krystallklar luft innebærer imidlertid også at dagstemperaturen begynner å synke. For å kunne ha gode naturopplevelser er det avgjørende å holde seg varm, spesielt på hodet. Hodeplagg er både et stilig tilbehør, og en nødvendighet for å beskytte deg mot kulde og vind. Hodet er faktisk en av de mest utsatte kroppsdelene når det gjelder varmetap, og uten tilstrekkelig beskyttelse kan du raskt bli nedkjølt, selv om resten av kroppen er godt kledd.

Heldigvis finnes det mange typer hodeplagg som passer perfekt for høstens varierte værforhold. Om du bruker Davvin sine komfortable hodeplagg og halsbekledning kan du forbedre naturopplevelsen din betydelig.

På vindfulle eller kjølige dager, gir Davvin sine stilige luer, halser, multiluer eller headband deg ekstra varme og komfort. Dette gir alltid en mer behagelig turopplevelse, uansett værforhold.

Hodeplagget du velger bør ikke bare være funksjonelt, men også behagelig og passende for aktiviteten du planlegger. Med det riktige hodeplagget kan du fokusere fullt ut på å nyte alt det høsten har å by på, fra de klare, kjølige morgenene til de tidlige skumringstimene.

Stilige og funksjonelle hodeplagg fra Davvin

Davvin sine moderne hodeplagg kommer i mange stiler og farger, slik at du kan se bra ut mens du dyrker dine friluftsinteresser ute i naturen. Velg et hodeplagg som passer til din stil, din komfort, og som samtidig gir deg den beskyttelsen du trenger.

Hold deg varm, komfortabel og nyt hva fargerike september har å by på av friluftsopplevelser. Vi i Davvin ønsker deg en god tur ut i den nydelige naturen som høsten bringer med seg!

Og forresten! Davvin sine stilige headbands og luer gjør at du er komfortabel og ser bra ut også om du går en tur i byen.

 

 

Adresse
Industrihøyden 14, 9513 Alta
Telefon
919 20 454
E-postadresse
salg@davvin.no
Foretaksregisteret
924 735 848 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business